BATUHAN ORTAOKULU  ANAOKULU ÖĞRENCİLERİ YERLİ MALI HAFTASINI KUTLUYOR

BATUHAN ORTAOKULU ANAOKULU ÖĞRENCİLERİ YERLİ MALI HAFTASINI KUTLUYOR

Batuhan Ortaokulu  Anaokulu öğrencileri Tutum, Yatırım ve Türk malları haftasını coşkulu bir şekilde kutladılar.

12-18 Aralık tarihlerinin okullarda ''Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası’ olarak kutlandığı haftada; yerli tüketimin bilinçli olarak artmasını sağlamak, tutumlu olma, yatırım yapma ve yerli malı kullanmanın önemi okulumuzda yapılan etkinliklerle vurgulandı. Öğretmenlerimiz tarafından yerli malı haftasının önemi, yerli üretimin ülke ekonomisine katkıları minik öğrencilerimizin yaş seviyelerine uygun olarak anlatıldı. Aynı zamanda minik öğrencilerimize etkinliklerde kullanılan vitaminlerin vücudumuza sağladığı faydalarla ilgili bilgiler verildi.
    Etkinlik sırasında keyifli vakit geçiren çocuklarımız eğlenirken öğrenmenin tadına vardılar. Bu etkinlikler sayesinde çocuklarımız hem yerli üretim konusunda bilgi sahibi oldular hem de yaparak ve kavrayarak öğrenme sağlandı.

"Yerli Malı Türk'ün Malı, Herkes onu kullanmalı"

18.12.2023 62

18-12-202318-12-202318-12-202318-12-202318-12-2023